Läs om - Entreprenörer 1 pdf

 Läs om - Entreprenörer 1 pdf

Läs om - Entreprenörer 1

  • Siffra: 591268199308148
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.0/5 (Votes: 2396)
  • Paperback : 172 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

I serien Läs om presenteras välkända författare, illustratörer och entreprenörer. Intressanta levnadsöden varvas med rolig kuriosa. Till varje personporträtt finns en sida med uppgifter och böckerna avslutas med tips till läsarna från flera av bokens huvudpersoner.

I Läs om Entreprenörer porträtteras upphovsmännen till flera stora svenska och internationella framgångar inom olika branscher. Här får läsaren en bild av människan bakom företaget och vilka tankar och livsval som styrt entreprenören.

Att läsa om olika entreprenörer och hur de skapat sina affärsverksamheter är ett bra sätt att komma igång med den entreprenöriella processen i klassrummet. Det handlar om att lära eleverna att se möjligheter, ta initiativ och omsätta idéer till handling. Låt entreprenörerna i böckerna inspirera dina elever! 

FakTaUPPSlag

Alla presentationer inleds med ett uppslag med fakta. Här finns intressant läsning om de olika entreprenörernas liv och hur deras framgångsrika affärsidéer vuxit fram.

viSSTE DU aTT

En sida i varje personporträtt bjuder på spännande och rolig kuriosa som ger läsaren en djupare inblick i speciella händelser som de olika personerna har varit med om.

UPPgiFTEr

Varje personporträtt avslutas med en sida med uppgifter. Det är frågor om innehåll och budskap i presentationerna. Uppgifterna fungerar bra att ha som utgångspunkt när dina elever ska skriva egna personporträtt av entreprenörer.

iNNEHÅll

I Läs om Entreprenörer 1 presenteras Amelia Adamo, Wilhelm Becker, Richard Bergfors, Per Holknekt, Coco Chanel, Steve Jobs, Ingvar Kamprad, Anita Roddick, Anna Whitlock och Oprah Winfrey.

Relaterade böcker